Naar de inhoud springen

Wie a zegt…

“Ik kan heus wel een website maken. Dat doe ik wel even!” Dat zei ik dus tegen iedereen die het maar horen wilde. Ik zei dat zelfs met een lichte arrogantie en zelfvoldaanheid in mijn stem en blik. Nu doe ik dat wel vaker, praten met arrogantie, dat heet grootheidswaan en, volgens sommige mensen waar ik het natuurlijk niet mee eens ben, onzekerheid. Maar dit keer was anders… Hoe anders? Dat weet ik niet, maar het was gewoon anders!

Ik wist wel wat ik moest doen, ik had het immers al een keer of wat voor school gedaan en wist wat van HTML. Hoezo dacht ik dat ik dat wel even kon? Nou, laat dat even maar weg. Zo, heb ik me flink verkeken op het maken van een website! In de tussentijd zoek ik een afstudeeropdracht, zoek ik een baan, ben ik wat aan het freelancen en probeer ik te socializen zodat mijn vrienden mij niet vergeten, stel je voor dat ze mij vergeten?!

Maar goed, wie A zegt moet ook B zeggen. Bij deze: B!

Facebook Comments

2 Reacties

  1. […] je op deze blog begint te lezen, kan ik mij voorstellen dat je denkt: waar gaat dit over? Dus hier, even als reminder, het aller-, allereerste stukje waar deze blog mee is […]

  2. […] arrogantie van een paar maanden geleden. Toen zei ik dat ik wel even een website in elkaar flans, remember? Oh, wanneer hou ik daar nu eens mee op?! Will I ever learn? Maar goed dat terzijde, ik kwam dus […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *