Naar de inhoud springen

Vermist: Motivatie

Ken je dat? Zoveel te doen, leuke en minder leuke dingen, maar je kunt je er maar niet toe zetten om het te gaan doen. Nou, welcome to my world… Ik moet allerlei dingen doen voor school als voorstellen en planningen maken, Moet al mijn t-shirt gebeuren gaan regelen, nieuwe ontwerpen maken voor m’n website… potdorie, zijn toch allemaal leuke dingen om te doen?! Ik zit deze week zelfs zonder opdrachten voor werk, dus tijd genoeg om me op al deze dingen te storten. Leuk toch?! Hmm… I beg to differ!

Het is officieel, mijn motivatie is gone… poef… gone! Na het beluisteren en bekijken van Motivated van Pete Philly, heb ik de motivatiespirit nog niet te pakken jongens. Dat is raar, want naar Pete Philly kijken is altijd wel motiverend… voor de voor de hand liggende redenen natuurlijk! Poeh!
Maar goed, Pete Philly helpt dus ook niet, al mijn andere motivators helpen ook niet echt. Queens of the Stone Age met Make it wit chu, Michael Jackson met P.Y.T. en Fat Freddy’s Drop met Wandering eye geven mij ook niet hun Emile-Ratelband-effect door.

Nu kan ik Spoorloos wel gaan bellen of ze m’n ‘long lost love’ motivatie weer kunnen vinden, maar ik denk niet dat motivatie door Derk Bolt gevonden kan worden.
Dus wat doe je, wanneer je daaps voor je uit aan het staren bent? Juist ja, dan ga je de was doen, stofzuigen, wc schoonmaken en nagels lakken. Kortom; alles wat je niet moet doen, doe je nu. Ik althans.

Oh well, om een lang, maar melancholisch en jammerlijk verhaal kort te maken… motivatie komt heus wel weer terug. Maaruhm… in de tussentijd… mocht iemand wat motivatie op de ruige straten van Nederland vinden… geef me maar een belletje!

Liefde!

Facebook Comments

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *