Naar de inhoud springen

To buy or not to buy

Daar is ‘ie weer. Weer een post over ‘fashion smashion’. Ik onderhoud nogal een innige relatie met schoenen en t-shirts. En die relatie gaat diep. Heul diep. Wanneer ik tijdens het bedenken van t-shirts naar fijne muziekjes luister en dan af en toe kijk naar m’n schoenen kijk… dan slaat mijn hart gewoon een keertje over. Ik heb geen last meer van sollicitatie- en afstudeerstress, geen knipperend rechteroog meer en mijn vloek-episodes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

Maar ik voel dat mijn ogen graag naar iets nieuws willen kijken. Dus naar welke schoenen wil ik nu kijken wanneer ik vrolijke t-shirts bedenk?

Juist ja! Deze schattige Vans wil ik graag zo snel mogelijk aan mijn poezelige voetjes voelen. Maar wil ik zwart-wit, wil ik blauw, wil ik helemaal zwart? Of toch die andere leuke schoenen van Pointer of Keep? Hmm, we gaan er dus nog even over nadenken. I’ll keep y’all posted daarover!

Waar ik niet meer over hoef na te denken is wat voor een t-shirt ik aantrek wanneer ik nieuwe skeetige shoenen aan heb. Maar ja, ik moet dan wel wat geduld hebben… want ik moet dan m’n fraai ontworpen t-shirt natuurlijk wel eerst even laten drukken. Mochten jullie nog tips daarover hebben, dan zie ik jullie tips graag in een comment tegemoet, natürlich. Diegene die mij dè gouden tip geeft, wordt vanzelfsprekend beloond met een gratis t-shirt!Nu kan je je afvragen waarom ik dit allemaal deel, maar ik doe dit natuurlijk om te pochen met mijn fantastische smaak in schoenen en t-shirts, if I say so myself!

Facebook Comments

6 Reacties

 1. Bonnie

  Hey Mies,

  Heb je al een drukker gevonden voor je coole shirts? Hoeveel wil je er laten drukken? 10 of meer? Vanaf 20 stuks kan je over gaan naar zeefdruk, daarvoor kom je denk ik op transferprint. Ken je deze site: http://www.digitransfer.info. Weet niet of ze goed zijn, maar was t al een paar keer tegengekomen…
  Je kunt ook een drukker bellen in de buurt en vragen of ze het kunnen. Bijv. Zalsman in Kampen is een goede drukker. (maar of ze op textiel printen… weet ik niet).
  Good luck!!

 2. mies

  Ja, ik hoor het al… je gaat voor een gratis t-shirt! Haha… nee hoor. Maar digitransfer ken ik al wel, btje duur! Ik ben even aan het rondbellen, er zijn een paar die ook redelijk goedkoop ‘groene’ t-shirts leveren. Ik kijk ook wel even in Kampen! Thanks Bonnie!

 3. Bonnie

  Haha ja tuurlijk wil ik wel zo’n gratis shirt. 😉
  Groen is nog beter natuurlijk. Alleen kan biologisch katoen ook enorm gaan lubberen… Anyway: succes! als ik nog iets weet, hoor je t wel!

 4. hana

  he Aish,
  ga voor inspiratie ook naar de event van mijn broertje en zijn jonge kunstzinnige vriendjes en vriendinnetjes…..check zijn blog http://www.yesterdaysucks.com. Het is a.s. zondag in Amsterdam 5euro entre!
  Ze zijn ook bezig met ontwerp van een kledinglijn, daarnaast live painting en photo exhebitions!!
  Hugs Han

 5. mies

  Thanks Han!
  Je broertje? Ach gosh. Ja, die wordt ook groter natuurlijk, haha! Ik zal es ff checke!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *