Naar de inhoud springen

The list op play… part tres

Toen ik vanochtend op de fiets zat en aan het meezingen was met Tuttu Frutti Summer Love van Günther (Heus? Heus!) bedacht ik mij dat er verschillende soorten liedjes zijn.
Terwijl mijn aandacht ging naar mijn gedachten en niet naar de scheurende en botsende auto’s om mijn heen, dacht ik aan luisterliedjes. Juist ja, liedjes waar je naar luistert. Het liefst op de bank met een fles wijn en waarbij je dan, in mijn geval, heel intellectueel probeert te kijken wanneer je de liedjes dan woord voor woord probeert te ontleden. Dan merk je dat sommige teksten heel diep zijn en je raken. Meestal is mijn lever dan al wel een hele fles wijn aan het verwerken…tsja… Maar goed, dit bedacht ik dus allemaal op de fiets, bijzonder ritje, niet?!
Anyway, dit is alweer een veel te lang en nietszeggend verhaal geworden, dus ik ben d’r klaar mee! Hieronder wat favorieten.

 1. Diane Birch – Rewind
 2. José James – The Dreamer
 3. Sia – The church of what’s happening now
 4. Chet Baker – Almost blue*
 5. Anthony and the Johnsons – Bird girl
 6. Ane Brun – My lover will go
 7. Fat Freddy’s Drop – Dark days
 8. La Kidda – Blue-faced
 9. Ozark Henry – Free haven
 10. Lizz Wright – Thank you

 11. Damian Rice – Delicate
 12. Charlie Winston – Boxes
 13. George Benson – This masquerade
 14. Amos Lee – Brand new
 15. Brad Paisley & Alison Krauss – Whiskey lullaby
 16. José González – Lovestain
 17. Donny Hathaway – Someday we’ll all be free
 18. Angus & Julia Stone – Choking
 19. Ruthie Foster – People grinnin’ in your face
 20. Beady Belle – Big Balloon

Luister, fluister en enjoy!

*soundtrack van de dag en een all-time favorite! Total Bliss!

Facebook Comments

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *