Naar de inhoud springen

The end of ’the making of…’. En dan?

Nu ben ik met deze blog begonnen omdat ik mijn ei kwijt moest, en nog steeds moet, over het maken van een website. Maar wat moet ik met m’n blog wanneer ditismies.nl helemaal klaar is? Ik kan blog.ditismies.nl natuurlijk in de draaibak gooien, maar ik kan het ook gewoon houden. Maar… dit is ‘m, de grote maar, wat moet ik dan allemaal op m’n blog zetten?

Misschien de laatste roddels? Wauw, dan komt eindelijk mijn droom uit om de nieuwe Perez Hilton te worden. Niet leuk? Hmm, ok. Zal ik dan mijn favoriete muziekjes erop zetten? Of mijn favoriete modeontwerpers? Oh, oh misschien een vraag-het-mona-blog? Maar ja, what’s it to y’all? Daar heeft niemand wat aan. Tenminste, dat denk ik.

Kortom: ik weet het niet! Suggesties? Anyone?

Nu weet ik ook heus wel dat ik nog langer niet klaar ben met het maken van ditismies.nl en dat mijn volgende posts over The making of… gaan, maar een goed begin is het halve werk, toch?!

Dus… nogmaals, suggesties? Don’t be shy people!

Facebook Comments

3 Reacties

  1. Bonnie

    Mies! Gewoon doorschrijven. Over ‘alles’ wat je tegen komt, dan oordelen wij (ik) wel of het leuk is. 🙂 Idea?

  2. mies

    hmm… over alles? 🙂 Ik ga er over nadenken… wordt vervolgd!

  3. Bonnie

    Nee misschien niet alles, nu je het zo zegt. 🙂 Maar wel over de kleine ordinaire verbazende terugkerende momenten in des levens. (?) Snapst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *