Naar de inhoud springen

Thanks people

Nou, sjonge jonge… ik ben echt overladen met reacties! Allerlei mensen die suggesties hadden over onderwerpen voor deze blog. Al mijn vaste lezers hadden er wel iets over te zeggen. Of nou ja, overladen met reacties van allerlei mensen. Bij deze wil ik alle mensen bedanken die hebben gereageerd… Bedankt Bonnie!

ZIj raadde mij dus aan om te schrijven over ‘kleine ordinaire verbazende terugkerende momenten in des levens.’ ¬†Hmm, vraag me af hoe plezant dat voor de lezers is. Ik bedoel, er zijn dingen die klein, ordinair, verbazend en terugkerend zijn in mijn leven die niet altijd even… uhm… tsja… die niet altijd even boeiend, smakelijk of leuk zijn voor een ander om te lezen, to put it mildy. Ok, ik weet heus wel dat ik dat alles in een context moet plaatsen en relatief moet gaan bekijken hoor.

Dus dan ga ik zo maar es bedenken wat te doen met deze blog. Natuurlijk moet ik eerst weer een sollicitatiebrief gaan schrijven, nagels lakken en marktplaats leegkopen omdat freelance-contracten nu eenmaal aflopen. Shit happens, zeggen ze dan! Misschien maar Black Hole Sun van Soundgarden als soundtrack van mijn dag…

Facebook Comments

Een reactie

  1. Je bent een geweldig stoer meisje dat je dit toch maar even doet!
    Mocht ik voor mentale ondersteuning of inspiratie kunnen zorgen dan hoor ik dat graag!
    Rock on!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *