Naar de inhoud springen

Supah stylin’

Het moet toch niet gekker worden… weer een avontuur in de Hedon. (Dit was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, ik loop achter de feiten aan. Het is een kunst om altijd achter de feiten te lopen. Een kunst die ik tot in de perfectie beheers.)
Anywho. Misschien is avontuur wel een beetje een groot woord. Dit is dan ook meer een mededeling dan een olijk verhaaltje met de gebruikelijk pakkende one-liners. (Jazeker pakkende one-liners. Schud ze normaliter zo uit mijn mouw. Geen grootheidswaan… zelfkennis. ;))

Tijdens mijn ik-wil-wat-leuks-doen-vant-weekend-zoek-sessies op internet, kwam ik Superstijl tegen. Geen jaren 90 negentig stylo dit keer, maar een democratisch dansfeest. Bijzonder, gezien de politieke situatie van ons land op dit moment… Just sayin’. (voor zover mijn politieke inbreng.) Dus een feest waarbij iedereen kan kiezen uit drie verschillende muziekstijlen. Van ‘liedjes waarin ‘na na na’ in voorkomt’ tot ‘happy hardcore’. Uit nieuwsgierigheid wilde ik toch ff een kijkje nemen, dus vriendinnetje (J) gevraagd, nog voordat ze kon antwoorden stuurde ik haar een mailtje dat ik toch geen zin meer had. Zo veranderlijk als de wind ben ik. Zo ben ik. Enfin, op de dag van het feest kregen we toch inene vrijkaartjes… tsja, ook ik zeg daar geen nee tegen. Ander vriendinnetje (M) opgetrommeld en wie goat met die banaan.

Al met al prima feestje waarbij je met een speciale app (Applicatie voor op je telefoon. Voor de digibeten onder ons.) of gekleurde papiertjes met corresponderende barcodes kon stemmen. Het lijkt toch wel een beetje op een 90’s Now feestje of gewoon een of ander ‘go back in time’ feestje , uiteindelijk kiezen de mensen toch de meest, in hun ogen, ‘foute’, grappige en feestelijke nummers uit.
Ik heb me kostelijk, maar dan ook echt kostelijk vermaakt met mijn guitige gezelschap. Vooral wanneer M. na twee keer mededelen (en nog meer wijntjes), blijkbaar tegen dovemansoren, half gruntend ‘Het is hier wel leuk hè?! schreeuwt, waarop J. en ik bijna van het schateren in onze broek piesen. Ach, had je bij moeten zijn denk ik.

Trouwens, ik zoek er nog een leuk baantje bij, bij al mijn andere klusjes. Dus mocht er iemand zich geroepen voelen om mij te betalen voor het onderhouden van deze blog… Call me. Dan weten jullie in ieder geval wel zeker dat er hier regelmatig nieuwe dingen geplaatst worden. 😉

Vrede!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *