Naar de inhoud springen

Oh, oh…

Nee, geen Oh, oh, Cherso. Maar oh, oh, het is weer zover…
Ik ben naar de lokale hooischuur geweest, haalde vervolgens een (hooi)vork uit m’n rugtasje en yup… jullie raden het al… vervolgens nam ik veel te veel hooi op m’n vork.
Wanneer je, ik althans, ineens tot het besef komt dat je teveel hooi op je vork hebt genomen is het vaak al te laat. Hoezo krijg je geen ‘heads up’? Gewoon even een berichtje op de telefoon: “Warning! Warning! Denkt u eraan? U neemt met een week teveel hooi op uw vork!” Zou mooi zijn, of nie?! Maar helaas, niets is minder waar, die vlieger gaat voor mij niet op. Mocht die vlieger voor iemand anders wel opgaan… call me!

En nu? Ik kan wel allerlei quotes, spreekwoorden en gezegden erbij pakken als even door de zure appel heen bijten, na regen komt zonneschijn of, om de legendarische Barrie Stevens te quoten, vooral doorgaan. Heeft ook geen zin.
Ach, het is ook geen ramp… Niet klagen maar dragen. Dus dat doe ik nu. Ik draag. Maar met een beetje minder hooi ben ik toch wat makkelijker om van te houden. Dat is natuurlijk ook mijn doel… dat iedereen van mij houdt. Iedereen.
Nog een kleine drie weken en ik heb een groot deel van het overtollige hooi van mijn vork af gegooid. Resultaat: ik ben weer loveable.

Vrede!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *