Naar de inhoud springen

Long time…

…no see. Net als dat ik mijn motivatie kwijt was geraakt, was ook mijn, normaal onuitputtelijke, bron van inspiratie opgeraakt. Heb ik de inspiratie nu weer gevonden? Ik schrijf immers weer een post. Nou, niet per sé.
Tegenwoordig gaat alles wat ik doe zo’n zes keer minder snel dan normaal. Het afstuderen gaat in plaats van vooruit achteruit en m’n t-shirt emperium gaat daardoor wat minder snel dan dat ik graag zou willen. Niet echt inspirerend, of wel?! Dat geeft ook allemaal niets, het komt wel af. Kump allemaal goed!

Blijkbaar heeft nog niemand mijn motivatie op de ruige straten van Nederland gevonden… althans, ik heb nog geen belletje mogen ontvangen. Dus dan gaan we het verder ook niet meer over mijn gestolen motivatie hebben. Gestolen? Ja, echt. Ik denk dat mijn motivatie gestolen is door iemand die nu daar nu wreed van geniet. Asociaal vind ik dat! Het lef!

Voordat ik in mijn eigen vicieuze cirkel van gebrek aan motivatie en zelfmedelijden zwelg, wat soms best fijn is om te doen, ga ik gewoon verder mijn ding doen. Ook al gaat het allemaal wat minder snel…
Totdat ik de oplossing heb gevonden moet ik maar genoegen nemen met minder snelheid. Ach, hardlopers zijn doodlopers zeggen ze toch?!

Nou jongens, we gaan er tegenaan… hatsee! Dus Animal Liberation Orchestra met Probecito en G. Love & Special Sauce met Cold Beverage in m’n oorns en op repeat… en ik zal m’n motivatie en inspiratie eens even flink oppeppen! *zucht*

Liefde!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *