Naar de inhoud springen

Mijn liefde voor rose nagels

Wat sommigen van jullie al wel weten is dat ik van mijn gelakte nagels houd. Ik houd het meest van ze wanneer ze rose zijn! Vooral Katie-Price-rose. Wie? Ja, ja een of ander Engelse celebrity met een eigen real life soap, What Katie Did Next. Stiekem vind ik haar show fantastisch!┬áNou goed, enough about her. Ik zie mijn nagels dus het liefst rose! Als iemand ze een keer wil zien… gewoon zeggen hoor!

Om voor een beetje afwisseling te zorgen ben ik op zoek naar grijze nagellak. Zonder glimmertjes en zonder glans graag! Maar dat lijkt wel mission impossible. Misschien MAC? Want grijs lijkt me echt… ja, ik ga het echt zeggen… met het risico om als Paris Hilton te klinken… grijs lijkt me echt ‘hot’! There, I said it!

Waarom vind ik het nodig om dit alles te melden? Deze post heeft immers niets, maar dan ook niets met websites te maken. Ach, deze blog kon wel wat luchtigheid gebruiken, dacht ik zo!

Facebook Comments

Een reactie

  1. Ate

    Je hebt echt een superleuke blog! Ik kom zeker terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *