Naar de inhoud springen

Liefde voor schone schoenen

Vele van jullie zijn bekend met mijn liefde voor schoenen. Omdat ik zo immens veel liefde voor ze heb, zou je denken dat ik ze goed schoon kan houden. Dat is dus precies wat ik dacht bij het aantrekken van mijn nieuwe witte Vans een paar weken geleden. Zo mooi wit zagen ze er dus uit…

Helaas, niets is minder waar en ik word weer geconfronteerd met mezelf… Ik ben smoetzig. Ik smeer. Ik knoei. Ik struikel. C’est la vie, mijn vie althans. Nu kan je je afvragen hoe vies waren die schoenen dan wel niet?! Nou… zo vies waren ze.

Waarom ik dacht dat ik ze mooi wit kon houden is mij ook een raadsel. Oh well… Maar goed, lang leve de wasmachine en Vanish oxy action. Ik zou eigenlijk ambassadeur moeten worden voor dit merk… mochten de mensen van Vanish oxy action dit lezen… call me!
Anyways… Willen jullie zien hoe schoon ze zijn? Ik voel jullie ‘anticipation’! Nou… vooruut dan maar.
Tadaaa… ok, ze zijn niet helemaal spik & span, maar alles beter dan wat ze waren.

Bedankt voor het luisteren (lezen), lieve mensen. You guys are my rock! Ha! Ik moest het even kwijt!

Stay tuned voor een nieuw speellijstje en een verslag(je) over North Sea Jazz!

Vrede!

Facebook Comments

2 Reacties

  1. Natascha

    Ik heb laatst in Batavia stad een paar te gekke hoge neon rose la coste gympen gekocht, die zouden jou ook staan 😀 Met linten als veters, je weet wel!

    LA GEAR RULLEZ!(just like the old days)

  2. Oh ja?? Ik moet echt snel naar Bataviastad!!! Old Skool!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *