Naar de inhoud springen

Ja, haai.

Yo yo yo, my frizzles! Haai.
Nee, we gaan het niet hebben over het feit dat ik hier al een tijdje niets heb gepost. We gaan het ook niet hebben over het feit dat ik, in de tussentijd dat ik hier offline was, water over m’n polly heb laten vallen en dat daardoor de letter p op mijn toetsenbord het niet meer doet. De letter p wordt tegenwoordig geknipt en geplakt. We gaan het ook niet hebben over het feit dat ik dus nog steeds een soort van bezig ben met mijn gezondheid en dat ik daardoor de nodige centimeters kwijt ben geraakt. Niet spannend veel, maar toch.
Ook gaan we het niet hebben over het feit dat ik best vaak de letter p gebruik, annoying.
Waar we het wel over gaan hebben? Nou… over niets bijzonders eigenlijk. Dus we gaan weer op dezelfde voet verder als waar ik gebleven was. Mooi. Binnenkort een mooi stukje over Lamb in de Hedon. Go google. Althans, ik vind het een mooi stukkie. No shame.

En dan ga ik jullie nu laten zien wat ik heb gegeten at lunch. Sorry… jullie willen het recept? Nah, crazy people. Jullie zien toch wat het is? Ok, ik ben de moeilijkste niet. Vind ik dan. Ik ben mij bewust van het feit dat daar de meningen wat over verschillen.

3 eieren
2 plakjes bacon
5 plakjes ham (extra dun gesneden)
1 bosui

lunch

Doe je ding.

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *