Naar de inhoud springen

I’m so sowwy!

Ik heb vele boze, verdrietige en vooral teleurgestelde telefoontjes en brieven ontvangen. Waarom? Ik moet meer gaan bloggen. Toen dacht ik: “I feel your pain, people, I’m so sowwy!” Dus, om het goed te maken hier weer een post!
Een post èn een belofte dat ik na North Sea Jazz een uitgebreid verslag ga doen van alle fijne muziekjes die ik heb gehoord, if y’all like it or not. Over muziekjes gesproken. Even los van NSJ, ik krijg zó geen genoeg van Sia met Clap Your Hands.
Nu bestaat er een kans dat dat verslag ook wel op zich laat wachten, aangezien ik natuurlijk bij moeten komen van drie dagen NSJ en van het feit dat we wereldkampioen worden.
Ja, ook ik kijk naar zwetende mannen in oranje shirtjes die met z’n allen een bal in het doel proberen te schoppen. Ook ik!

Natuurlijk begrijp ik dat jullie niet tot dan willen wachten… dus… in de tussentijd kunnen jullie mij volgen op twitter ( ja, ik doe mee aan deze hype… laat me)! I’ll try my best om het bij te houden!

Vrede!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *