Naar de inhoud springen

Ho ho ho

Ho ho holy crap. Ineens is het bijna kerst en de cadeaus zijn nog lang niet ingeslagen, as usual. Ja, ik ben mij bewust van het feit dat kerst gaat om het samenzijn, liefde voor de medemens, vrede, Sisi en ga zo maar door en niet om de cadeaus. Ik ben pro dat alles. Maar laten we niet vergeten dat de commercie ons flink op de hielen zit wat betreft het uitgeven van je geld rond de kerstdagen. Ook ik ben daar schuldig aan. Maar omdat mijn geldboompje in de tuin maar niet wil groeien, ondanks de liefde en de eindeloze gesprekken die ik met het boompje voer, hier wat leuke ‘betaalbare’ cadeaus voor your loved ones! Jullie nog leuke idee├źn?

hohoho
v.l.n.r.ching’s snelle keuken, candles in a can, edelstenen en mineralen, elle decoration (cadeauabonnement), boksbeugelmok, dexter zeep

Kussen!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *