Naar de inhoud springen

hny to all


afbeelding via pinterest

Yes, i know. Het is inmiddels 5 januari en ik ga jullie nog een gelukkig nieuw jaar wensen. Ik weet het. Beter laat dan nooit… vrinden… beter laat dan nooit (lees met een dramatische as-the-world-turns-stem). Dus voor een ieder een happy new year. Ik hoop dat jullie allen een veilig, gezellig, liefdevol en vreselijk dronken (van alcohol of fris of whatever) oud en nieuw hebben gevierd met die mensen jullie graag om jullie heen wilden hebben! Vergeet niet wat ik in mijn vorige post tikte… wees alsjeblieft een beetje lief voor elkaar. De wereld is al zo vol met oorlogen, verdriet en verdeeldheid. Spread the love, peace & joy! Oh wacht… klink ik als een hippie? Ben ik ook!

liefde!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *