Naar de inhoud springen

Eindelijk!

JA! Ik weet het! Eindelijk weet ik wat spiders zijn! OMG! Yes! Wow! Poeh, poeh, foi, foi!  Woehoe! Yihaaaw! Ja, ja, nogal overenthousiast. Maar hé, iemand moet toch een beetje enthousiast zijn.

Een vriendelijke commenter op een forum, waar je je blog kunt showcasen, gaf mij de meest simpele uitleg. Alleen was de meneer niet helemaal blij met mijn reply. Ik was daar nogal bijdehand in omdat hij mij niet helemaal goed begreep. Wanneer mensen mij niet begrijpen word ik dus bijdehand en krijg ik ook af en toe last van een rechteroog die onophoudelijk aan het knipogen is en geef ik dus dergelijke reacties. Oh well… c’est la vie!

Maar nu ik weet wat spiders zijn, voel ik me weer een beetje bleu want het is eigenlijk heel simpel. Dus wat zijn spiders? ‘Spiders zijn zoekrobots van bijvoorbeeld Google die jouw site bezoeken en opnemen in hun bibliotheek.’ Ik had een wat spannender antwoord verwacht, maar ja, spannender dan dit wordt het internet denk ik niet.

Begrijp alleen nog niet waarom ze spiders heten, maar dat zal wel met het wereldwijde web te maken hebben. Deze spinnen wonen, denk ik, op het WWW. Ach, dat vind ik eigenlijk ook niet meer zo boeiend. Next subject please!

Nou, dat probleem is weer opgelost. Ok… dus…

TTYL

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *