Naar de inhoud springen

EHBWW (Eerste Hulp Bij Warm Weer)

Och jongens, die hitte! Om Rembo & Rembo te quoten: “dat is toch niet normàl, toch niet te geleuven!” Maar goed, klaar met zeuren. Wat te doen met dit warme weer?! We gaan er wat aan doen! Echt? Echt!
Laat me uitleggen hoe we die koe eens bij haar horens gaan vatten! Hieronder een duidelijke uitleg…

Men neme een kinderbadje en vult dat met water. Vul uw badje niet te tot de nok toe. We willen niet dat al het water eruit stroomt wanneer u in het badje stapt, zonde van het water natuurlijk.

Vervolgens pakt u een handdoek en droogt u uzelf even snel af, want het vullen van zo’n badje gaat vaak gepaard met de nodige spatten.
Nadat dat gedaan is pakt u een, in dit geval, laptop met boxjes. Of een ander apparaat waar muziek uitkomt, naar eigen voorkeur natuurlijk. Ook pakt u alvast wat zonnebrandcrème…

Wanneer u dat heeft gedaan en fijne muziekjes uw trommelvliezen kietelen is het tijd voor wat leesvoer. Denk aan een tijdschrift, boek, krant of staar gewoon naar uw eigen voeten, mag ook.

Dan… dan… meine Damen und Herren… stapt u in het badje, slaakt een zucht van verkoeling, pakt u wat te lezen en geniet u van het water!

Oh, vergeet niet om zwemkleding aan te trekken, genoeg te drinken, af en toe een druifje eten èn het belangrijkste… vergeet niet om je goed in te smeren! ENJOY!

Nou, toch een perfecte Postbus 51 pamflet?!

Vrede!

Facebook Comments

2 Reacties

  1. Bonnie

    Wat een tips! Zou dat hier op t werk ook kunnen? Zwembadje op t dakterras? Wel heel jammer dat ik de foto’s niet kan zien…

  2. Haha, natuurlijk kan het op je werk! Is zo gedaan joh! Jammer dat je de foto’s niet kunt zien, ksnap er niets van… kga op onderzoek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *