Naar de inhoud springen

Een blog. Waarom ook alweer?

Volgens mij ben ik met deze blog begonnen om te ventileren over mijn website. Over hoe ik deze fantastische website wel niet ging maken. En over hoe makkelijk dat wel niet zou gaan… toch?! Well… niets is minder waar. Ik doe mijn best. Voor die 10 minuten in de maand dat ik daadwerkelijk bezig ben met het technische geneuzel, wat bij het maken van een website hoort, doe ik retehard m’n best. yup!

Maar eigenlijk… eigenlijk ben ik veel te druk met het posten van onzin en veel te druk met het lezen van mijn posts op deze blog. En dan vooral lachen om mijn eigen grappen en grollen. Of nou ja, dat is ook weer niet helemaal waar. Het stuk over lachen om mijn eigen grappen is overduidelijk wel waar.
Ik ben natuurlijk hartstikke druk met afstuderen en t-shirts bedenken. En leuk dat ik het heb! Och, ik weet niet wat ik moet doen met al deze blijdschap. Echt happy happy joy joy. Yup!

Maar goed, dat terzijde… binnenkort maar eens kijken of ik de special touch nog heb voor het websitebouwen. En ook maar eens kijken hoe ik van mijn ontwijkingsgedrag afkom. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat deze post en eigenlijk deze hele blog een vorm van ontwijkingsgedrag is… suggesties zijn welkom!

één liefde!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *