Naar de inhoud springen

Een andere fase

Zoals ik al eerder aangaf ben ik dus al in een andere fase. In ieder geval een andere fase dan die ik al eerder beschreven heb. Nu zit in een fase waarin ik al anderhalf uur lang twee ‘knoppen’ dichter bij elkaar probeer te krijgen in dreamweaver. Helaas zat ik al eens eerder in deze fase. En ook nu lukt het me niet om dit probleem op te lossen.

Voordat ik weer last krijg van zenuwtrekken, vloek-episodes en dagdroomaanvallen moet ik m’n werkwijze veranderen. Maar hoe? Nou, ik dacht dat mijn entourage (mooi woord, uuntooeraazje) wel wat verandering kon gebruiken. Ik bedoel… je weet maar nooit, toch?! Dus alle boeken die ik heb kunnen vinden over html, webdesign en dreamweaver op tafel gegooid, m’n Steve Urkel bril opgezet en Barbara Streisand vult de kamer met haar melodramatische klanken. Laat de websitegoden nu maar komen! Tsja… daar wacht ik dus nu even op… Misschien duurt het even… pompidompidom…

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *