Naar de inhoud springen

De zomer voorbij…

Winter is coming! En hoe…! Stiekem vind ik het fijn dat het weer wat kouder wordt. Begrijp me niet verkeerd, zomer is fijn. Erg fijn zelfs. Mensen zijn vrolijker, maken van minder dingen een probleem want de zon schijnt immers. Iets wat niet gebeurt wanneer de bladeren van de bomen vallen. Ook ik ben daar één van. Maar soms… soms is het lekker wanneer het twee graden is, je je dikke gebreide kabelsjaal omslaat en een dikke winterjas aantrekt en fietst van A naar B terwijl de zon schijnt. Fijn. Fijn is dat! Enfin… om volop van de winter te genieten moet ik wat kwijt. Wat moet ik kwijt? Zomerkiekjes. Even nagenieten van afgelopen zomer. Een zomer vol met muziek, tentjes, wijntjes, parken en lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes!

Liefde!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *