Naar de inhoud springen

De wondere wereld van…

Goed… Barbara weg, Gloria weg, nageltjes gelakt, weekend voorbij en het is weer tijd voor reality. Ik ben op dit moment niet zo’n grote fan van reality, maar dat zal wel zo horen denk ik. Nu, na ongeveer 239 artikelen te hebben geschreven, waag ik mij weer even aan het maken van mijn website. Trouwens, 239 artikelen is wel wat overdreven maar dat is vast wel begrepen… toch?!

Maar goed, mijn website. Ik heb bij deze blog een of ander tellertje gedownload zodat ik kan zien hoeveel en hoe vaak mensen m’n blog bezoeken. Dus die gegevens kan ik bekijken, maar daar blijft het niet bij. De wondere wereld van het wereldwijde web zit vol met verrassingen. Ik kan nu ook zien hoeveel spiders ditismies.nl bezocht hebben. Juist ja… spiders! Nu vraag ik mij af hoe deze bijzondere spinnen mijn website kunnen bezoeken. Dus ik gooi Google zometeen wel in de strijd in de hoop een antwoord te vinden. Hopelijk is het een antwoord waar ik geen ‘internet voor dummies’ nodig heb.

So… spiders, here i come!

Facebook Comments

Een reactie

  1. […] … ben overigens nog steeds op zoek naar die bijzondere spinnen die ook kunnen internetten. Remember? Die spinnen in ‘De wondere wereld van…‘ […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *