Naar de inhoud springen

“Dat doe ik wel even”

Waarom wil ik eigenlijk een eigen website? Nou, omdat ik mezelf graag wil showcasen. En nee, niet op de half-één-‘s-nachts-RTL-5 manier. Ik wil dus mijn blog en een groot deel van mijn portfolio op ditismies.nl zetten. Maar dat is niet alles, ook wil ik graag mijn t-shirts showen aan de wereld. Het liefst verkopen natuurlijk. De wereld een stukje mooier maken met mijn t-shirts! Ahum, bij wijze van dan.

Maar goed, het moet dan wel gaan zoals het hoort. Dus… even snel inschrijven bij de KvK. Juist ja, dat doen we even. Ik zei het gewoon weer: “Dat doen we even, ff snel”. Met dezelfde arrogantie van een paar maanden geleden. Toen zei ik dat ik wel even een website in elkaar flans, remember? Oh, wanneer hou ik daar nu eens mee op?! Will I ever learn?
Maar goed dat terzijde, ik kwam dus overduidelijk van die welbekende koude kermis met breakdance en reuzenrad thuis.

Dus… ik bel naar de Kamer van Koophandel om te vragen naar het hoe en het wat. Gelukkig was de vriendelijke meneer aan de andere kant heel begripvol en hij zou me wel wat informatie opsturen. Nou, zo gezegd, zo gedigidaan.
Wat informatie?! Potdomme, krijg een complete bibliotheek opgestuurd. Nu na, ik weet niet hoeveel dagen, snap ik er uiteindelijk… ja, jullie raden het al, helemaal niks van! Duizenden, misschien wel miljoenen mensen zijn mij voorgegaan. En ik… ik snap het weer niet. Van al die ik-snap-het-niehiet-stress is naast mijn, inmiddels bekende, onophoudelijk knipogende rechteroog, nu ook mijn linkeroog vrolijk mee gaan doen. Moet je nagaan hoe dat eruitziet?!

Omdat ik van al dat knipogen nogal hoofdpijn krijg, heb ik besloten om een afspraak te maken met die vriendelijke meneer van de Kamer van Koophandel. Met dat ik dat besloten had, hielden mijn ogen abrupt op met raar doen… eindelijk is de ontspanning daar!

De ontspanning is daar, dus ik kan niets anders dan Shitty Bum van C-Mon & Kypski omdopen tot soundtrack van de dag!

Facebook Comments

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *