Naar de inhoud springen

d i s c l a i m e r

Disclaimer:

Laten we voorop stellen dat ik niet beweer om alle wijsheid in pacht te hebben, ook beweer ik niet dat het my way of the highway is. Dit is mijn mening gebaseerd op mijn ervaringen. Deze mag ik op mijn eigen manier uiten however i please. Neemt niet weg dat ik daar mensen mee wil kwetsen of verontwaardigen, dat wil ik natuurlijk niet, duh. Dit gaat tegen alles in waar ik in geloof.

Mochten er dingen zijn waar jullie het niet mee eens zijn of er klopt geen reet van wat ik zeg laat het mij dan hier weten. It’s ok dude, i don’t mind! Mochten jullie dit niet op een redelijke manier kunnen dan adviseer ik jullie om linksboven op het kruisje te klikken. Voor windows is het toch ook links? Anywho… Vind een blog naar jullie gading, dan hoeven jullie je niet meer aan mij te irriteren. Thanks makkers.

Oh ja… Alles wat ik doe, doe ik op eigen risico, valt mijn oog uit m’n hoofd omdat ik een allergische reactie ergens op krijg (bijvoorbeeld), dan ben ik daar zelf verantwoordelijk voor. Doe jij iets wat jij hebt gezien op deze blog en je creëert schade aan jezelf, anderen en/ of materiaal dan ben jij daar verantwoordelijk voor. Niet ik. Dus ook niet mailen, appen of commenten met “fuck jou Aisha, jij deed het ook!”. Eigen verantwoordelijkheid mensen.

Liefde!

I can’t and won’t take any credit for all of the pictures and videos shown on this blog. Sommige foto’s of filmpjes zullen heus wel van mezelf zijn, maar zeker ook heel veel niet. Ik doe m’n best om deze media credits te geven. If you see any pictures or videos that need credit, please contact me!

Facebook Comments