Naar de inhoud springen

Cynisch? My ass.

Sarcasme en cynisme make the world go round. Althans… dat mag ik hopen. Want blijkbaar kan ik nogal cynisch overkomen. Wist je niet hè?! Ik ook niet. Een aantal mensen wisten dat wel en vonden het nodig om dat met mij te delen. Wanneer meerdere mensen dat zeggen, dan zal het wel zo zijn… I guess. Klinkt wel erg agressief allemaal. Valt wel mee hoor vrinden.

Na deze opmerking ben ik gaan nadenken over mijn cynisme. Ben ik zo cynisch? Nou, ik beg to differ. Sarcastisch? Absoluut. Lompe humor? Oh ja, zeker weten. Negatief? Vaker niet dan wel. Overdrijver? Ik vrees van wel. Af en toe een tikje cynisch? Vooruit. Maar echt compleet full blown cynisch? Neh, ik geloof er geen kont van. Of ik zie mezelf overduidelijk anders dan andere mensen mij zien. Iets wat niet heel raar is, aangezien ik wat symptomen vertoon van megalomanie. Geef ik eerlijk toe, doe ik niet moeilijk over.

Is het nou echt zo erg om cynisch genoemd te worden? Maakt het wat uit? Waar maak ik me druk om? Nu, ik er zo over denk… Nee, dat is niet erg. Nee, het maakt niets uit. Waar ik me druk om maak? Geen idee, waarschijnlijk nogal een overdreven reactie van mezelf. Ik maak me er al niet meer druk om. Verstandsverbijstering. Ach… 😉

Vrede!

tumblr_ly72moLSo51qmgy1co1_500

image found on tumblr

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *