Naar de inhoud springen

a i s h a

Hoi! Supertof dat je hier aan het loeren bent. Ik ben Aisha en sommige mensen in mijn omgeving noemen mij Mies. Vandaar Ditismies. That’s it. Op deze blog vind je posts over alles wat mij bezighoudt. “Is dat dan nu zo belangrijk? Vind jij het nou echt nodig om dat dan te delen?” Nou, neuh eigenlijk niet, maar ik vind het wel leuk en dat is reden genoeg.

Ik ben een dertiger die enorm wijsneuzerig is, hier en daar een scheldwoord gebruikt, commentaar op alles heeft en dat geeft met een flinke bittere ondertoon. Verder moet ik dingen zeker wat serieuzer nemen, draag ik het liefst een spijkerbroek met gaten en m’n nike air maxies en lees ik mijn eigen stukken meer dan één keer omdat ik mezelf hilarisch vind.
Op dit moment werk ik als manager in een kledingwinkel en heb ik gezellig op die Hogeschool van Amsterdam gezeten om te leren wat ik nu doe… media inhoud geven. Dat dus. Dit dus. Wil je mij in mijn natuurlijke habitat zien, voeg me dan toe op Instagram, daar zeur ik voornamelijk over hardlopen. Vind ik leuk!

Heb je vragen of wil je iets kwijt? Klik dan hier en spit it out!

Have fun!

Facebook Comments