Naar de inhoud springen

I’m back b%@$#!

I’m back!! Nou, ja… ik ben eigenlijk nooit weggeweest. Maar ik ben weer helemaal ‘on a roll’ met het website-bouwgebeuren. Ik heb namelijk een nieuwe web-editor. Een web-editor? Ja, ja… dat is vakjargon. Ik gebruik tegenwoordig vakjargon. Mijn zelfverzekerdheid en arrogantie komen langzamerhand weer terug. Much love voor grootheidswaan! Gelukkig! Althans, gelukkig voor mij. Sommige mensen zullen daar niet zo blij mee zijn, maar ach… c’est la vie!

In plaats van die stomme Dreamweaver gebruik ik nu een editor die voor mij gemaakt is (bij wijze van dan). Ik moet natuurlijk nu niet te enthousiast gaan doen. Ik heb af en toe nog wel een vloek-episode en een rechteroog die onophoudelijk gaat knipogen wanneer ik bezig ben met mijn website. Ook heb ik soms nog steeds last van waanideeën, maar ik denk niet dat komt door mijn web-editor… hmm, misschien is dat nog steeds een klein probleem. Dokter?

Ik hoef nu ook niet meer naar muziek te luisteren waarvan ik denk dat de websitegoden daarvan houden. Ja, ja… ik geloof daar nog steeds in. Oh… wacht, weer een waanidee. Ik moet daar toch echt wat aan gaan doen! Maar goed, ik zet nu lekker m’n rare bliep bliep muziekjes op en ik ga met die banana! Ondertussen heb ik een afstudeeropdracht, (ja, ja… drie jaar te laat) dus wish me luck and keep your fingers crossed! (Engels klinkt toch veel mooier) Ook ga ik eindelijk de man zien die verantwoordelijk is voor m’n naam. Dat is natuurlijk niet niets en ben benieuwd hoe het klinkt wanneer Stevie Wonder mijn naam zingt tegenover duizenden mensen.

Ik ben natuurlijk nog maar een paar figuurlijke seconden bezig met m’n nieuwe webdingetje en het kan nog allemaal gigantisch tegenvallen. Dus… wordt vervolgd!

Facebook Comments

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *