Naar de inhoud springen

En door…

IMG_4204

Twee maanden sinds mijn laatste post. Een paar maanden sinds ik fanatiek ben begonnen met hardlopen. Guess what bitches… ik ben nog steeds fanatiek. Dat hadden jullie haters niet verwacht. Geen zorgen… ik ook niet hoor. Ondertussen verklaren mijn vrienden mij voor gek. Ben ik niet vreselijk obsessief met al mijn edelstenen, mineralen en energiestenen en shit dan sla ik wel in iets anders door.
Zoals jullie weten ben ik altijd druk aan het overdrijven, dus ook nu. Ik overdrijf niet zodanig dat ik 5 dagen in de week ga hardlopen, maar ik merk al wel dat het hardlopen niet genoeg voor mij is. Dus… ja hoor, ik heb een kettlebell aangeschaft. Ooit krijg ik zo’n gespierd, strak lijf. Niet te gespierd en niet te strak, maar precies goed. Ooit… Net als die rare mensen die 84 selfies plaatsen op instagram van hun overgespierde bovenbeen. Je kent ze wel.

Peter

Enfin… mijn sportmaatjes Karena & Katrina slepen me door die helse oefeningen heen. Potdomme… dan heb je zo’n gewicht van ‘maar’ 4 kilo vast in je handen, krijg je vervolgens spierpijn in je benen. Juist… iets klopt er niet. Bijzonder fenomeen. Niks an. Maar goed, het is helemaal hip, cool en trendy en blijkbaar heeft het effect, anders doen veel mensen het niet. Normaal ben ik niet zo van het hoi, cool en trendy maar iets in mij wilde dit proberen. Straks ga ik zelfs een keer naar de crossfit… zou het? Neh, dan sla ik pas echt door. Maar vooralsnog gaan we gewoon door!
Ik koop zelfs eten en al die andere poeders bij een sportvoedingswinkel. Lijnzaad, kokosolie, poeders voor meer uithoudingsvermogen, speciale groene thee… what the fuck jongens. Ik vreet spinazie bij het leven en die gekookte kipfilétjes zijn ook niet aan te slepen. Tussen de maaltijden door doet de lijnzaad prima wat ‘ie moet doen en heeft de wc-bril nog nooit zo vaak mn billen gezien. Foi!

Vrede!

Facebook Comments
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *